Producties


 

Koffers op reis

 

i.s.m. OKSAL vzw

Affiche 'Koffers op reis'

Van Geert Genbrugge
(22, 23, 28 en 29 november 2014)

Coach:
Nathalie Verhaert

Koffers op reis, geschreven door Geert Genbrugge, is een verhaal waarbij ontmoetingen centraal staan. Elke dag ontmoeten we mensen op verschillende tijdstippen en plaatsen. Veel ontmoetingen blijven onopgemerkt, andere kunnen vervelend zijn of juist inspirerend werken. Maar elke ontmoeting blijft een apart verhaal dat gemaakt wordt door de manier waarop we er mee omgaan. Ontelbare factoren beïnvloeden dit proces o.a. je gemoedsgesteldheid, je focus van het moment: ben je bijvoorbeeld op weg naar het werk of ga je vrolijk shoppen. Ook de culturele dimensie met zijn gangbare normen en waarden spelen mee.

De tekst van Koffers op reis voert de kracht van de taal terug naar de essentie: de emotie achter de gesproken én (vooral) onuitgesproken communicatie. Geen laptops, tablets, smartphones en andere Engelstalige voorwerpen om je achter te verschuilen.

Wat speelt er zich af als twee mensen elkaar op het eerste zicht niet lijken te begrijpen? Is het omkeerbaar? Een boeiend proces dat niet in woorden te vatten is; je moet het mee beleven.

Want plots is er dé klik ... of net niet ... of helemaal niet ... of toch?

Spelers

© THEantwATER