Producties


 

!Aan Tafel!

Affiche '!Aan Tafel!'

(29 en 30 april, 5 en 6 mei 2017)

Regie:
Nathalie Verhaert

NIEUWS - !Aan tafel! - NIEUWS

We brengen voor u:

Samen ontbijten

Een gewoon gezin op een gewone ochtend in hun gewone doen. Met Eline Maes, Lars Tavernier, Luc Tavernier en Patricia Torfs.

Wat als we fruit laten spreken

Heb je je ooit afgevraagd hoe de exclusieve perzik klinkt... of de aardse peer, de sympathieke druiventros, de machobanaan en de hevige watermeloen? Met Wesley Ceulemans, Joke Goossens, Indy Karnas, Luc Tavernier en Patricia Torfs.

Gezellig tafelen van A. Ayckbourn (uit 'Verwarringen')

De pittige middaglunch wordt voor serveerster 'Chantalleke' een heuse uitputtingsslag. Ze kent het klappen van de zweep wel maar dit bezoek van twee bonte koppels zal ze niet snel vergeten. Met Wesley Ceulemans, Joke Goossens, Luc Tavernier, Patricia Torfs en Anja Van Zundert.

Alice zonder thee

Alice in Wonderland, het beroemde boek van Lewis Carroll uit 1865, voert ons mee naar een wereld waar Alice met dieren en vreemde wezens de meest bizarre gesprekken voert. Het theemoment waarin Alice met Dwaashaas en de Hoedenmaker een zinnig gesprek tracht aan te knopen, is speels en springerig onzinnig. Na de voorstelling kan je gerust verder filosoferen met je tafelgenoten over wat je nu eigenlijk gezien en gehoord hebt. Met Wesley Ceulemans, Indy Karnas, Luc Tavernier en Patricia Torfs.

Tot slot serveren we

Dinner for One van Lauri Wylie

Ook gekend onder 'Diner voor Eén' (Nederlandstalige bewerking en vertaling door Henk Harmsen) en 'Der 90. Geburtstag'. De voorstelling van deze komische sketch, oorspronkelijk geschreven voor theater door Lauri Wylie, werd door NDR (Norddeutscher Rundfunk) opgenomen (in het Engels) op 8 juli 1963 en uitgezonden met een korte introductie in het Duits. Sindsdien is deze vermakelijke sketch één van de meest herhaalde Tv-programma's ooit. Vooral rond de feestdagen kan je deze topper bekijken op verschillende Europese tv-zenders. We voeren een ietwat andere versie voor u op in een bewerking en vertaling van onze spelers Luc Nelissen en Bart Snyders.

Tot binnenkort!

Nathalie

(29 maart 2017)
!Aan tafel!

Hoe vaak hebben we dit zinnetje al niet gehoord? Het staat garant voor een dagelijks ritueel waarbij we de innerlijke mens versterken. Het betekent ook vaak dat we met elkaar wat kunnen bijpraten, snode plannen smeden, dromen en geheimen delen, praktische zaken overlopen, of gewoon keuvelen over ditjes en datjes.

Het is dan ook een dankbaar gegeven om een avondje toneel mee te vullen.

We overlopen samen een variëteit aan tafelmomenten: we starten met een doordeweeks ontbijt in de vroege ochtend gevolgd door een gezond, fruitig tussendoortje. Een pittige middaglunch mag niet ontbreken en een bijzonder theemoment zorgt voor de nodige rust (?). Tot slot serveren we een Diner voor Eén. Het zijn stuk voor stuk tafel/toneelmomenten die toch nét iets anders verlopen dan in het dagelijkse leven. Gelukkig maar! Maar net daarom zo leuk om te spelen én mee te maken vanuit een veilige stoel in de zaal.

Meer kunnen we nog niet verklappen maar 1 ding staat vast: het wordt om van te smullen!

Onze spelers

  • Wesley Ceulemans,
  • Joke Goossens,
  • Indy Karnas,
  • Eline Maes,
  • Luc Nelissen,
  • Bart Snyders,
  • Lars Tavernier,
  • Luc Tavernier,
  • Patricia Torfs en
  • Anja Van Zundert
repeteren vol overgave en zullen alles uit de kast halen om jullie een gezellige toneelavond te bezorgen.

Tot binnenkort!
Nathalie

(4 maart 2017)

© THEantwATER